A Bács-Ház Kft. aljzattól tetőig vállalja családi házak, társasházak, középületek, műemlék épületek felújítását:

 • Homlokzat felújítása: homlokzatfelújítási szolgáltatás segít megőrizni és megújítani az épületek külső megjelenését.

  Szakértő csapatunk a legmodernebb technológiákkal és anyagokkal dolgozik, hogy visszaállítsa az eredeti szépséget és védelmet biztosítson az időjárás és környezeti hatások ellen.

  A homlokzatfelújítás nemcsak esztétikailag javítja az épületet, hanem növeli annak értékét és energiahatékonyságát is.

 • Vakolatjavítás-festés, épületdíszítő elemek javítása/tisztítása: vakolatjavítási és festési szolgáltatásaink, garantálják az épületek frissességét és esztétikáját. Szakértő csapatunk a legmagasabb minőségű anyagokat és technikákat alkalmazva hozza vissza az épület eredeti szépségét. Legyen szó kisebb helyreállításról vagy teljes homlokzatfelújításról, mi állunk rendelkezésére az új életet lehelő festői megoldásokkal és professzionális vakolatjavítással.

 • Tűzfalak felújítása: A legújabb technológiák és tűzálló anyagok alkalmazásával garantáljuk az épület biztonságát, miközben esztétikus és időtálló megjelenést biztosítunk. Bízza ránk a tűzfal felújítását, és lépjen velünk együtt a biztonságosabb és szebb jövő felé!
 • Teljes homlokzatfelújítás: Az épület homlokzata az első benyomás forrása, és mi hiszünk abban, hogy ez az arculat érdemli a legjobbat. Szolgáltatásaink a homlokzatok teljes körű felújítását és modernizálását célozzák meg, különféle épülettípusokban.
 • Homlokzat hőszigetelése: Az épületek energiamegtakarítása és a kényelem növelése érdekében szakértő csapatunk korszerű homlokzat hőszigetelési megoldásokkal áll az Ön rendelkezésére, hogy az épülete ne csak vonzó legyen, hanem energiatakarékos és környezetbarát is!
 • Tetőfelújítás, tetőcsere: palatető, zsindelytető, bádogos vagy cserepes tetőfedés, szaktanácsadással: teljes körű tetőfelújítási szolgáltatásokat kínál, beleértve a tetőszigetelést, cserép- és zsindelycserét, csatornák és lefolyók javítását.
 • Nyílászárók cseréje: műanyag, fa és alumínium ajtók, ablakok cseréje
 • Vízzáró szigetelés: lakótér aljzat, nedves fal, terasz, pince szigetelése

Természetesen a feladatokhoz kapcsolódó burkolás, gipszkartonozás, festés, vakolás is a vállalás részét képezi, amennyiben a megrendelő ezt szükségesnek látja.

 

Miért minket válasszon?

Szakértő csapat: Cégünk büszkélkedhet szakértő építészekkel, mérnökökkel és tapasztalt szakemberekkel, akik mind elkötelezettek az épületek homlokzatának kiemelkedő állapotban tartása és felújítása iránt.

Egyedi megközelítés: Minden projektet egyedi szemlélettel kezelünk. Figyelembe vesszük az ügyfelek egyedi igényeit, az épület stílusát és azokat a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk.

Kiváló minőségű anyagok: Csak a legmagasabb minőségű anyagokat alkalmazzuk, hogy az épóket hosszú éveken keresztül megőrizze szépségét és védelmét.

Modern technológiák: Cégünk mindig lépést tart a legújabb építészeti és felújítási technológiákkal, így ügyfeleink a leginnovatívabb megoldásokat kapják.

Energiahatékonyság: Az épületfelújítás során különös figyelmet fordítunk az energiahatékonyságra. Az esztétikai megújítások mellett olyan izolációs megoldásokkal is dolgozunk, amelyek csökkentik az energiafogyasztást és növelik az épület hatékonyságát.

Projektmenedzsment: A hatékony projektmenedzsment iránt, és minden fázist gondosan tervezünk és felügyelünk, hogy a felújítás gördülékenyen és időben valósuljon meg.

Referenciák és elégedett ügyfelek: Cégünk büszkélkedhet elégedett ügyfelek széles köreivel, akiknek az általunk végzett felújítási projektek a várakozásaikat is felülmúlták. A referenciáink bizonyítják, hogy megbízható partnerként állunk rendelkezésre.

Költséghatékony megoldások: Tudjuk, hogy minden ügyfél más költségvetéssel rendelkezik. A rugalmas árképzés és a költséghatékony megoldások kínálata segít az ügyfeleknek optimális értékű felújításban részesülni.