Bács-ház a megbízható kivitelező: Mindenben számíthat ránk, alapoktól a tetőig

Cégünk teljes körű generálkivitelezési szolgáltatásokat kínál, de nem csak ebben a területen állunk rendelkezésére. Az építőipar számos szakágában, legyen az ipari, üzleti vagy magánprojekt, szívesen segítünk Önnek. Szolgáltatásaink közé tartozik:

Generálkivitelezés

Teljes körű generálkivitelezési szolgáltatásaink magukban foglalják a tervezéstől kezdve az építésig és a befejezésig minden lépést.

Ipari létesítmények generálkivitelezése

érdekel

Intézmények karbantartása

érdekel

Családi ház generálkivitelezés

érdekel

Társasházak generálkivitelezése

érdekel

Lakások generálkivitelezése

érdekel

Szakipari munkák

Vállaljuk a víz-, gáz-, és fűtésszerelést, villanyszerelést, festés-mázolást, fürdőszoba felújítást, valamint nyílászárók cseréjét, hogy otthona vagy irodája új életre kelhessen.

Bővítés és átépítés

Segítünk álmai otthonának vagy vállalkozásának bővítésében vagy átépítésében, hogy az Ön igényeinek megfeleljen.

érdekel

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Cégünk átfogó és professzionális víz-, gáz-, fűtés- és klímaszerelési szolgáltatásokat nyújt. Szakértői csapatunk a tervezéstől a kivitelezésig mindent elvégez, hogy az Ön otthona vagy üzlete a lehető legjobban működjön.

érdekel

Villanyszerelés

Cégünk magasan képzett szakemberekkel és modern technológiával nyújt teljes körű villanyszerelési szolgáltatásokat. Legyen szó új telepítésekről, felújításokról vagy karbantartásról, elkötelezettek vagyunk az Ön biztonságának és kényelmének biztosítása mellett.

érdekel

Festés-mázolás

Cégünk magas színvonalú festés-mázolási szolgáltatásokat nyújt, hogy otthonának vagy üzletének friss és esztétikus megjelenést biztosítson. Tapasztalt szakembereink a legmodernebb technikákat és anyagokat alkalmazzák, hogy a végeredmény tartós és szép legyen.

érdekel

Nyílászáró csere

Cégünk professzionális nyílászáró csere szolgáltatásokat kínál, beleértve az ajtók és ablakok cseréjét is. Tapasztalt szakembereink biztosítják, hogy a munkálatok gyorsan és hatékonyan történjenek, minimalizálva az Ön otthonában vagy irodájában okozott kényelmetlenségeket.

érdekel

Szárazépítés

Cégünk magas színvonalú száraz építés szolgáltatásokat kínál, amely magában foglalja a gipszkarton válaszfalak, előtétfalak, akusztikus falak, tűzgátló falak, impregnált falak és álmennyezetek készítését. 

érdekel
További szolgáltatásaink

Forduljon hozzánk bizalommal!

Keressen minket még ma, és kérjen ingyenes árajánlatot a tervezett projektjére!

munkafolyamatunk