Kulcsrakész kivitelezés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk családi házak építése kivitelezése során. Megrendelőink igénye szerint vállaljuk ezen ingatlanok szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotú építését.

Célkitűzésünk, hogy Megrendelőink részére korszerű építőanyagokból - a modern kor igényeinek megfelelő- energiatudatos épületek gazdaságos kivitelezését biztosítsuk. A családi ház, társasház építése során készen állunk a legújabb technológiák alkalmazására. Optimális esetben már a tervezés fázisában kapcsolatba kerülhetünk, Megrendelõinkkel, így többek közt energiahatékonysági számítással segíthetjük a megfelelõ szerkezetek kiválasztását.A családi ház tervezése, építése közben tapasztalhatjuk meg, hogy az építõanyagok és szerkezetek kiválasztása nagyfokú körültekintést igényel. Honlapunkkal segítséget kívánunk nyújtani leendõ építtetõinknek, hogy napjaink korszerû építõanyagait, technológiáit megismerhessék. Szívesen állunk rendelkezésére, ha valamely építõanyagra vonatkozóan részletesebb információra lenne szüksége.

felújítás(2).jpg

 

Sokan alig-alig mernek belevágni egy új családi ház építésébe, mert még a fejükben élnek a régi beidegzõdések még szüleik korából, amikor egy ház felépítése sokszor évekbe telt, miközben a családfõ belerokkant, a család meg szétesett.

Ennek szinte ellentéte jelenleg egy épült családi ház építése, mely megfelelõ vállalkozó esetén akár 5 hónap alatt is elkészülhet, sõt akár elõre kalkulálható fix áron (földszintes ház esetén).

Önnek és családjának egy stabil, minõségi alapanyagokból és hozzáértõ szakemberek által megtervezett és kivitelezett Otthonra van szüksége, amely nem csak pénz kérdése! Fontos, hogy olyan megbízható szakembereket kérjen fel családi háza építésére, illetve felújítására, akik kellõ szakmai tudás birtokában látják el a munkájukat, amiért garanciát is vállalnak.

Cégünk vezetõje, messzemenõen figyelembe véve az igényeit, személyesen irányítja az építkezést, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy Ön elképzelte, hiszen házat nem építünk minden héten, igaz? Nem mindegy, hogy életünk álmát kire bízzuk, ne kockáztasson! Ne vesztegesse el megtakarított pénzét! Velünk kulcsrakész megoldást kaphat, pincétõl a padlásig, számlával, garanciával, megfizethetõ áron és gyorsan!

Személyes megbeszélés és a építési helyszín megtekintése után a kapott tervek alapján részletes árajánlatot adunk minden munkafázisra.
Megállapodást követően építési vállakozói szerződésben rögzítjük az építési árat, fizetési üzemezést és a határidőket.


Amennyiben az építés folyamán a megrendelő részéről lényegesebb, költségigényes változtatás nem történik a vállalt építési ár garantáltan nem fog változni!

 

Mielőtt belevágna az építkezésbe, tervezésbe kérjen egy személyes találkozót tőlünk.

Várjuk megkeresését, amennyiben a ház építése elõtt elõzetesen tájékozódni szeretne, vagy ha az ingatlan kivitelezésére munkanemekre bontott, részletes árajánlatot kíván készíttetni.

A tervezés a család szokásai, egyedi igényei figyelembe vételével történik. Építési engedély tervdokumentáció elkészítése, közműengedélyek beszerzése, az építési hatóságokkal történő szakmai egyeztetések igény szerint.